Gevelbekleding

Met onze gevelbekleding oplossingen geven we invulling aan het architecturale ontwerp rond gevelbekleding in aluminium. Hierbij wordt de gevel met al zijn openingen of uitsprongen als één aansluitend geheel bekeken. Oplossingen kunnen zowel volledige gevelafwerkingen omvatten als enkel het plaatsen van gevelaccenten. 

Aluminium gevelbekledingen vormen de perfecte combinatie van esthetiek en functionaliteit waarbij dikwijls gestreefd wordt naar een perfecte integratie van anders vaak storende elementen zoals bvb: garagepoorten – toegangsdeuren – enz…


Vlakke gevelbekleding

Als er een strakke en minimale look gevraagd wordt is vlakke aluminium gevelbekleding vaak de oplossing. Maar wij ontwikkelden ook een performante achterliggende draagstructuur die zorgt voor een eenvoudige en snelle installatie.

Toepassingen:

  1. Geventileerde vlakke gevelbekleding
  2. Uitbekleding van dakkapellen
  3. Boeiboorden en plafonds in aluminium

Draagstructuren

URSUS beschikt over een scala aan eigen achterliggende draagstructuren. Van een performante draagstructuur voor geventileerde gevelbekledingen tot een eigen draagstructuur voor cassettes. Meer info op aanvraag.

Bekleding van speciale 3D vormen

Soms moeten iets complexere vormen uitbekleed worden. Bijvoorbeeld dakkapellen uitbekleed in aluminium – luifels of schuine vlakken. Door de jaren heeft URSUS zich toegelegd in deze specialisatie. Wij kunnen hier opereren als externe partner om deze opdrachten in onderaanneming te gaan uitvoeren met ons zusterbedrijf URSUS PROJECTS - www.ursusprojects.be of kunnen jou met onze technische dienst begeleiden in de uitvoering van deze complexe opdrachten.

Cassettes - K7

Ook hier is de combinatie van een eigen draagstructuur voor aluminium cassettes de noodzaak om daadkrachtig te kunnen handelen. De aluminium cassettes zelf kunnen worden aangeleverd in gelaste of niet gelaste uitvoering, of gepoederlakte versie of uitgevoerd in stock anodisatie platen, allemaal volgens de beschikbare budgetten.

Aluminium gevelcassettes zijn bijzonder geliefd in de hedendaagse architectuur en dit omwille van hun cleane uitstraling, hun strak design en hun eindeloze mogelijkheden qua kleurencombinaties. URSUS ligt mee aan de basis van deze succesvolle trend en is uitgegroeid tot een belangrijke speler in dit segment.

Bij de nieuwe bouwmethode waar de traditionele spouw en buitenmuur worden vervangen door ruimere isolatie en een gevelbekleding hebben aluminium gevelcassettes een streepje voor op alternatieve gevelbekledingen.

Onze cassettes zijn verkrijgbaar in alle mogelijke RAL-kleuren, zijn oneindig moduleerbaar en hebben een onbeperkte vormvrijheid.

Verkrijgbaar in alle mogelijke RAL-kleuren.
- Oneindig moduleerbaar.
- Onbeperkte vormvrijheid.
- Strak design.
- Duurzaam en groen.

Banner tekst
Ursus,
Gevelbekleding
Header image

"Wil jij meewerken aan ons succesverhaal? Bekijk dan snel onze vacatures!"

Ontdek onze vacatures