Newsitem | Ursus brandportal

Lancering nieuwe webshop

De nieuwe Ursus-webshop boost de efficiëntie 
 Ursus maakte naam met tal van baanbrekende innovaties in aluminium. De bouwprofessionals tonen zich ook heel enthousiast over de filosofie van ‘gestandaardiseerd maatwerk’, die de onderneming hanteert. De nieuwe one-of-a-kind webshop voegt daar nog een klantgerichte dimensie aan toe.
 Naast esthetische en technische oplossingen in aluminium, focust Ursus uitdrukkelijk op glasheldere communicatie, transparantie en eenvoud. De webshop staat dan ook in het teken van tijdswinst en gebruiksgemak. Hij is opgebouwd volgens het SET-principe: Slim – Eenvoudig – Transparant. 


 Offertes en bestellingen in een mum van tijd 
 De webshop houdt automatisch rekening met de persoonlijke bestel- en levervoorwaarden van elke klant. Inloggen (desgewenst vanuit een eigen ERP-systeem via API), toepassingen of producten selecteren, afmetingen en eventuele opties specifiëren, klaar! De applicatie levert de offerte af en de klant kan zijn bestelling in real time opvolgen.


 Lanceringsactie
 Onder het motto ‘Nieuwe klant? Welkom! Bestaande klant? Fantastisch!’ verwelkomt Ursus elke professional die zich registreert op de nieuwe webshop. Zij krijgen €25 euro korting bij de bestelling van een Torix deurtrekker via de webshop. (Actie geldig tot 1/11/2022. Actie eenmaal geldig per klant).


 Ready? Set? Go!
 Neem dus snel een kijkje op www.ursus.be/nl/webshop, registreer je en ontdek hoe snel en eenvoudig je voortaan offertes verkrijgt en bestellingen plaatst bij URSUS. 
 

"Wil jij meewerken aan ons succesverhaal? Bekijk dan snel onze vacatures!"

Ontdek onze vacatures