Newsitem | Ursus brandportal

Windox Prefab Dakkapel

Windox lanceert intelligent concept voor dakkapellen
Na de lancering van prefab raamboxen enkele jaren geleden, verrast Windox de bouwwereld opnieuw met een intelligente oplossing: de kant-en-klare prefab aluminium dakkapel, leverbaar uit stock in 1 standaardafmeting en 4 standaard RAL-kleuren. 
Dakkapellen bezorgen bouwprofessionals heel wat hoofdbrekens. Verschillende partijen zijn betrokken bij de constructie en afwerking: schrijnwerker, ramenleverancier, dakdekker… Dat betekent tal van werfvergaderingen om de agenda’s op elkaar af te stemmen en de uitvoering op elkaar te laten aansluiten. 


Een kant-en-klare oplossing
Dit volledige traject duurt makkelijk 120 tot 150 dagen. Daarom bedacht Windox de standaard dakkapel in een beperkt aantal kleuren. Een supereenvoudig te monteren plug&play-oplossing. Tot 12 geplaatste dakkappelen op 1 dag is al bewezen in uitvoering. 


Snelle oplevering én facturatie
Op die manier neemt de afwerking van het dak 3 tot 5 maanden minder tijd in beslag. Het volledige project krijg een stevige boost met een vervroegde oplevering! De aannemer kan dus sneller factureren en de ontwikkelaar sneller verkopen of verhuren. Zo verdient de beperkte meerprijs (+/- 10%) zichzelf in geen tijd terug.  Iedereen wint. 
Meer weten? www.ursus.be/nl/windox 
 

"Wil jij meewerken aan ons succesverhaal? Bekijk dan snel onze vacatures!"

Ontdek onze vacatures