Newsitem | Ursus brandportal

Roundal dagkantbijbel: dé handleiding voor aluminium dagkantbekleding

De bijbel is één van de meest invloedrijke boeken ter wereld, het meest verspreide boek ooit. De Roundal dagkantbijbel is een bundeling van jaren aan opgebouwde kennis en ervaring. Met de dagkantbijbel – gecreëerd vanuit een passie voor aluminium – willen wij onze expertise verspreiden, creatieve oplossingen aanreiken en unieke technische inzichten bieden. 

“Sometimes you need to step back and see the big picture.” 
En dat is exact wat wij hebben gedaan. Naast onze overtuiging van de waarde van aluminium als bouwmateriaal, zien wij esthetiek als extra dimensie. Noem het gerust accentarchitectuur. Met Roundal-dagkantkaders voeg je als architect iets buitengewoon toe aan je ontwerp. 

De dagkantbijbel is onderverdeeld in vijf hoofdstukken, die verwijzen naar de verschillende dagkantsystemen: Roundal Welded, Roundal Bolted, Roundal Slim, Roundal Modular en Roundal Combi. Van gelaste systemen tot budgetvriendelijke oplossingen, Roundal heeft het allemaal.

Dagkantkaders: veel meer dan een functioneel element
Roundal, een merk van Ursus, legt zich volledig toe op gestandaardiseerd maatwerk. Dankzij onze ruime vakkennis, die we door de jaren heen hebben opgebouwd, konden we het meest complete assortiment van gestandaardiseerde dagkantsystemen op maat ontwikkelen. Met dit uitgebreide gamma bieden wij een oplossing voor alle mogelijke bouwsituaties en -specificaties. 

Accentarchitectuur
Roundal staat voor accentarchitectuur en streeft bij alle toepassingen naar een naadloos samengaan van esthetiek en functionaliteit. Roundal is 100% made in Belgium. 

Wil jij je laten inspireren door de dagkantbijbel? Download op www.roundal.be/dagkantbijbel

"Wil jij meewerken aan ons succesverhaal? Bekijk dan snel onze vacatures!"

Ontdek onze vacatures