follow us on:
Onze nieuwsbrieven ontvangen? Schrijf u hier in:
 
URSUS is proud te be a:

Nieuws

Nieuwe medewerkers URSUS

  • op vrijdag 26 januari 2018

Voor de ondersteuning van onze groei werden 3 nieuwe medewerkers aangeworven:

     

Voor al uw vragen aangaande medewerkers - openstaande vacatures en dergelijke kan u steeds terecht bij: Jan De Paepe

Kerstsluiting 2018

  • op vrijdag 22 december 2017

Ons bedrijf zal gesloten zijn vanaf 23/12/2017 tot 08/01/2018.

Roundal dagkanten scoren in combinatie met systeembouw

  • op maandag 11 juli 2016
Roundal dagkanten scoren in combinatie met systeembouw

Onze Roundal dagkanten werden succesvol toegepast in het systeembouwproject: Roosevelt Square te Gent van Machiels Building Solutions. In dit op trekken complex voor studentenhuisvesting, werd al in de conceptfase veel aandacht besteed aan het duurzame karakter van het gebouw en de hoge graad van prefabricatie. Die zorgden ervoor voor dat de uitvoering snel kon gebeuren en dat de hinder voor de omwonenden dus tot een minimum werd beperkt.

De architecten website www.architectura.be spendeerde daarom onlangs een gans artikel aan dit project. De link naar dit artikel vindt u hier:http://www.architectura.be/nl/newsdetail.asp?id_tekst=13947Verlofperiode URSUS nv

  • op dinsdag 28 juni 2016

Beste Klanten,

Wij zullen gesloten zijn wegens ons jaarlijks verlof  van 18/07/16 tot en met 08/08/2017.

Wij wensen alvast via deze weg iedereen een fantastisch zomerverlof toe.

Het URSUS team

Personeelswijzigingen binnen URSUS nv

  • op dinsdag 28 juni 2016

De voorbije maanden werden enkele personeelswissels doorgevoerd in het kader van de laatste fase van onze reorganisatie.

Onze projecten afdeling neemt hierdoor een dominantere rol op binnen de werkvoorbereiding. Het alsmaar complexere karakter van de orders wordt hiermee perfect opgevangen door dit team wat zelf voldoende kilometers op de teller heeft staan als het op projectervaring aankomt.

Daarnaast werd beslist om de samenwerking met enkele medewerkers te beeindigen. Volgende personen zijn daarom NIET meer in dienst van ons bedrijf:

 

Wij willen via deze weg onze ex-medewerkers bedanken voor hun inzet en wensen hen veel succes in het verdere verloop van hun carrieres.

 

Rechtzetting prijslijst: plaatwerk 2016 pagina 8

  • op woensdag 17 februari 2016

Beste klanten,

Ziehier waarom wij altijd een periode laten tussen het verspreiden van de digitale prijslijst en de gedrukte versie. Op die manier kunnen foutjes groot of klein rechtgezet worden. Zo is er een fout geslopen in de prijslijst: plaatwerk 2016 - pagina 08 - lakprijzen. Waarbij de min. facturatie waardes per order (volgens kleurcategorieën) NIET correct zijn.

Ziehier de CORRECTE AANPASSING!

De aangepaste pagina kan u HIER downloaden: klik hier

Onze excuses voor dit ongemak.

Hoe was de Polyclose beurs?

  • op dinsdag 19 januari 2016
Hoe was de Polyclose beurs?

De Polyclose beurs was SUPER!  Tijdens de afgelopen 3 beursdagen mochten wij rekenen op gigantisch veel bijval en interesse in ons ROUNDAL Dagkanten KIT systeem. Raamprofessionels bevestigden met hun enthousiasme en interesse dat het voorgestelde product een kans maakt op de huidige markt.

Uniek in zijn aanpak, Waterdicht in zijn oplossing, gepatenteerd in zijn concept. 3 ijzersterke pijlers om dit product succesvol te maken in de nabije toekomst. wordt vervolgd...

 

"When we build, let us think that we build for ever."
John Ruskin