follow us on:
Onze nieuwsbrieven ontvangen? Schrijf u hier in:
 
URSUS is proud te be a:

Buildesign 2015 - Een geslaagde editie vraagt voor een vervolg...

  • op
Buildesign 2015 - Een geslaagde editie vraagt voor een vervolg...

Met meer dan 340 waren ze afgezakt naar het centrum van Gent voor deze eerste editie van Buildesign; architecten, projectontwikkelaars, aannemers, enz.... Doel van dit jaarlijks event is om op vrij unieke locaties bouwprofessionelen uit te nodigen tot een informele netwerk avond.

 

De eerste editie vond plaats in het oude Post gebouw op de Korenmarkt te Gent. Dit uitzonderlijke gebouw van de vorige eeuw was dan ook een dankbaar onderwerp om de netwerk gesprekken tussen alle aanwezigen op gang mee te helpen.

 

URSUS en zusterbedrijf ALINEL zijn 2 van de 4 organiserende bedrijven. Elk bedrijf kleedde voor de gelegenheid één van de oude kantoren in. De gasten werden bij ontvangst uitgenodigd om elke van deze kamers te gaan ontdekken. Onze nieuwe dagkanten bekleding ( zie vorige nieuws item) was een dankbaar onderwerp in de URSUS kamer.

 

In bijlage vind U enkele sfeerbeelden van deze geslaagde avond.

 

Het succes van deze eerste editie vraagt voor een vervolg. Kortelings communiceren wij al de datum voor 2016  opdat U deze alvast kan noteren in uw agenda. Men kan er maar beter vroeg genoeg bij zijn.

"When we build, let us think that we build for ever."
John Ruskin