Over ons | Ursus brandportal

Over ons

Missie

Ursus legt zich volledig toe op gestandaardiseerd maatwerk: het ontwerpen en vervaardigen van aluminium bouwmaterialen op maat. Wij ontwikkelen oplossingen voor het inkleden van gevelopeningen (ramen, deuren & poorten) en het aankleden van volledige gevels.

Als gespecialiseerde partner van de bouwprofessional bedenken wij innovatieve producten en toepassingen. We staan voor accentarchitectuur en streven bij al onze toepassingen naar een naadloos samengaan van esthetiek en functionaliteit.

Visie

Wij willen de marktreferentie zijn. Enerzijds in kwaliteit, stiptheid en flexibiliteit en anderzijds door constante innovatie in producten en diensten, werking en infrastructuur. Kwaliteit en exclusiviteit zitten vervat in het dna van Ursus.

Geschiedenis

Ursus werd in 2004 opgericht als gespecialiseerde subcontractor van aluminium plaat- en plooiwerk voor de ramen- en deurensector. In de loop der jaren verschoof het zwaartepunt van zuiver productiebedrijf naar aanbieder van aluminium maatwerkoplossingen voor de ruimere bouwsector.

Bijna 20 jaar later staat Ursus voor een omzet van ruim 7 miljoen euro. Ursus maakt dit waar via een 40-tal ervaren, hoogopgeleide en gemotiveerde medewerkers in een sterk gestroomlijnde organisatie, via een goed uitgebouwde engineeringafdeling en via intelligente, vooruitstrevende IT-toepassingen.

Onze cultuur

We zijn en blijven een familiebedrijf met ambitie. Samen met de zaakvoerder kijken we vooruit en willen we groeien. We zijn ervan overtuigd dat onze manier van (samen)werken anders is. Uniek. Eigenzinnig. Wat resulteert in concurrentievoordeel. Ook dragen we kwaliteit hoog in het vaandel. We doen wat we beloven. Elke dag. Samen.

Onze waarden

Bij Ursus gaat het om talent. Iedereen krijgt kansen, ongeacht leeftijd, afkomst, geslacht of beperking. Wij hebben respect voor elkaar, voor klanten en leveranciers, maar ook voor het milieu. We dragen bij aan een duurzame toekomst in onze manier van werken en onze materiaalkeuze. In eer en geweten.

Banner tekst
Ursus,
Over ons
Header image

"Wil jij meewerken aan ons succesverhaal? Bekijk dan snel onze vacatures!"

Ontdek onze vacatures