Plaatdorpelsystemen

Plaatdorpels in aluminium. Ontzettend populair met de zwaarder wordende EPB regelgeving. Democratischer in prijs dan blauwe hardsteen dorpels en met de innovatie van de TGI systemen 100% waterdicht (getest tot 1950 Pa).

Sinds 2008 is URSUS exclusieve partner in de Benelux van het Duitse RBB aluminium voor de verdeling van hun plaatdorpel systemen. De RBB systemen zijn gekenmerkt door hun continu streven naar kwaliteit en hoogstaande performantie op het vlak van montage- waterdichtheid en volledig zijn van hun gamma.

Onze uitgebreide stock en de wekelijkse bevoorrading vanuit Duitsland waarborgen stipte en correcte leveringen. Daarnaast blijven wij raamdorpels produceren op maat. Omdat een systeem nu eenmaal niet altijd alle vragen vanuit de markt kan oplossen. Hierin zijn wij de ideale partner. Onze lastechnieken zorgen voor geen vervormingen kromtrekken van de platen.


Maatwerk plaatdorpels

Als het RBB system de lading niet kan dekken, is maatwerk vaak de enige oplossing. Ursus kan ook hier de oplossing bieden door een democratische aanpak van deze unieke maatwerk producties. Wij kunnen werken op uw opmetingsgegevens, of .dwg files of zelfs vanaf een aangeleverde mal.

Er is een maximum formaat van 4.000 x 2.000mm.

RBB

RBB is de Europese marktleider in aluminium plaatdorpel systemen en geroemd om zijn Duitse kwaliteit. URSUS is al 15 jaar partner van RBB voor de verdeling van hun dorpelsystemen in België. De RBB plaatdorpels kunnen geleverd worden in alle afmetingen: op volle lengtes of op maat gezaagde besteloptie.

Met de RBB plaatdorpels kan Ursus alle denkbare ontwerpen maken. Ook zijn integraties in raamhoeken mogelijk. Er wordt wel gewerkt met een standaard neus van 25 of 40 mm.

Gebogen plaatdorpels

Inhuis gerolde ½ ronde of 1/1 compleet ronde plaatdorpels zijn één van onze specialiteiten. Gerolde plaatdorpels maken wij zelf met onze eigen oplossing voor die verouderde spuwers. Hierdoor ontstaan geen stofbakjes meer in het midden onderaan de plaatdorpel.

Ook plaatdorpels voor ronde gevel liggen geregeld op onze werktafels. De gerolde gebogen plaatdorpels kan u terugvinden in onze webshop. Wij kunnen werken op uw opmetingsgegevens, of .dwg files of zelfs vanaf een aangeleverde mal.

De gebogen gevel oplossing zijn steeds op aanvraag via: offertes@ursus.be.

Banner tekst
Ursus,
Plaatdorpelsystemen
Header image

"Wil jij meewerken aan ons succesverhaal? Bekijk dan snel onze vacatures!"

Ontdek onze vacatures