De vensterbanksystemen FBS 25/FBS 40 hebben RBB Aluminium (D) sinds 1986 tot een van Europa’s toonaangevende kwaliteitsfabrikanten gemaakt.

Het plaatdorpel gamma wat zich onderscheid op de markt door zijn extra diepe dorpels, wordt daarnaast ondersteund door het meest complete assortiment aan toebehoren om voor elke toepassing en bouwsituatie een oplossing te kunnen bieden.

URSUS is al jarenlang de vaste partner voor RBB plaatdorpels in de Benelux. Wij stockeren het ganse productengamma, dat bij ons op volle lengte geleverd wordt. Wij staan in voor het zagen (binnen-en buitenhoeken – horizontaal en vertikaal), naadloos lassen en poederlakken in de door jou gewenste kleur.

Uniek is dat wij de dorpels ook op maat gezaagd aanbieden zonder de verplichting om complete lengtes te moeten afnemen.

Via de Ursus webshop kunnen wij jou de  perfecte en professionele RBB klantenondersteuning garanderen. Vanaf jouw offerte calculatie, over het plaatsen van de bestelling tot en met de just-in-time levering.

Komt brut binnen op volle lengte (6m), dan kan Ursus deze op maat zagen (binnenhoek, buitenhoek, naadloos lassen, poederen in gewenste kleur + leveren.

RBB Aluminium is ISO 9001:2015 gecertificeerd.

Banner tekst
RBB,
plaatdorpels
Header image

"Wil jij meewerken aan ons succesverhaal? Bekijk dan snel onze vacatures!"

Ontdek onze vacatures