Op zoek naar een performant dagkant systeem? Gedurende jaren ontwikkelden wij het meest complete gamma aan dagkantsystemen, met oplossingen en antwoorden voor alle mogelijke bouwsituaties en -specificaties. Alles werd delicaat uitgestippeld met zowel functionaliteit als esthetiek in gedachten. Welkom bij ROUNDAL.

Onze dagkantsystemen

 • RDW – De ‘Gelaste’ dagkant
  100% Maatwerk voorzien van onze details aangaande ophanging - afwatering - spouwventilatie - enz...

 • RDB – De ‘Bolted’ dagkant
  Maak kennis met de ROUNDAL BOLTED, de nieuwste ontwikkeling van URSUS op het vlak van dagkantkaders. Een unieke dagkant oplossing waarin budget, waterdichtheid, montagegemak én snelheid van plaatsing elkaar gevonden hebben.
  Het ROUNDAL BOLTED-systeem is hiermee de perfecte aanvulling in het reeds uitgebreide gamma van dagkantkader- en gevelkadersystemen van marktleider URSUS.

 • RDS – De ‘Slimmen & slanke’ dagkant
  Gemetste gevelsteen waarvan de retourslagen toch moeten afgewerkt worden met een dagkantbekleding. RDS is uw budgetvriendelijke oplossing als uiterst budgetvriendelijke oplossing.

 • RDM –  De ‘Modular’ dagkant
  De MODULAR reeks, een uniek en snel systeem, ontwikkeld voor de eenvoudige dagkant die uiterst snel - 100% waterdicht en goedkoop moet zijn.

  De MODULAR dagkanten werden ontwikkeld met het oog op een performate plaatsing en  volledige waterdichtheid. Met goedkeuring van de Universiteit van Gent, die alles getest heeft. Onze systemen weerstaan een druk tot 1.000Pa. Jouw garantie op zorgenloze montage en een zekerheid naar waterdichtheid.

  RDC – De ‘Combi’ dagkant
 • Perfect huwelijk tussen het type MODULAR en SLIM. M.a.w. de combinatie van te ondiepe isolatiedieptes en paramentsteen.

Wij zijn de specialisten in aluminium dagkantenbekleding

De door de jaren heen opgebouwde vakkennis in dagkantkaders, resulteert vandaag in het meest uitgebreide gamma van dagkant kaders systemen op de markt. Gaande van tot 1000Pa geteste KIT kaders tot perfect haaks blijvende gelaste kaders ook na het poederlakken, wij zijn graag uw gids om u wegwijs te maken in deze vrij nieuwe materie.

Het Roundal team van specialisten staat dan ook graag ter uwer beschikking voor alle technische vragen en uitdagingen op het vlak van aluminium dagkantbekledingen.

Onze specialisten staan jou eveneens graag bij voor het uitwerken van de ideale dagkant oplossing voor jouw specifieke toepassingen.

Banner tekst
Roundal,
dag/kant en klaar
Header image

"Wil jij meewerken aan ons succesverhaal? Bekijk dan snel onze vacatures!"

Ontdek onze vacatures