Roundal | Ursus brandportal

Op zoek naar een performant dagkantsysteem? Wij hebben jaren gewerkt aan de ontwikkeling van het meest complete gamma aan dagkantsystemen, met oplossingen en antwoorden voor alle mogelijke bouwsituaties en -specificaties. Alles werd delicaat uitgestippeld met zowel functionaliteit als esthetiek in gedachten. Welkom bij Roundal.

Onze dagkantsystemen

 • RDW – De ‘Gelaste’ dagkant
  100% maatwerk voorzien van onze details voor ophanging, afwatering, spouwventilatie, enz.

 • RDB – De ‘Bolted’ dagkant
  Maak kennis met de Roundal Bolted, de nieuwste ontwikkeling van Ursus op het vlak van dagkantkaders. Een unieke dagkantoplossing waarin budget, waterdichtheid, montagegemak én snelheid van plaatsing elkaar gevonden hebben.

 • Het Roundal Bolted-systeem is hiermee de perfecte aanvulling in het reeds uitgebreide gamma van dagkantkader- en gevelkadersystemen van marktleider Ursus.

 • RDS – De ‘Slimmen & slanke’ dagkant
  Voor een gemetste gevelsteen waarvan de retourslagen toch moeten worden afgewerkt met een dagkantbekleding is RDS jouw budgetvriendelijke oplossing.

 • RDM –  De ‘Modular’ dagkant
  De Modular-reeks, een uniek en snel systeem, ontwikkeld voor de eenvoudige dagkant die uiterst snel, 100% waterdicht en goedkoop moet zijn.

  De Modular-dagkanten werden ontwikkeld met het oog op een performante plaatsing en volledige waterdichtheid. Ze werden getest en goedgekeurd door de Universiteit van Gent. Onze systemen weerstaan een druk tot 1.000Pa. Jouw garantie op zorgeloze montage en een zekerheid naar waterdichtheid.

  RDC – De ‘Combi’ dagkant
 • Het perfecte huwelijk tussen het type Modular en Slim. Met andere woorden: de combinatie van te ondiepe isolatiedieptes en paramentsteen.

Wij zijn de specialisten in aluminium dagkantenbekleding

De door de jaren heen opgebouwde vakkennis in dagkantkaders resulteert vandaag in het meest uitgebreide gamma van dagkantkadersystemen op de markt. Van op 1000Pa geteste KIT-kaders tot perfect haaks blijvende gelaste kaders ook na het poederlakken, wij zijn graag jouw gids om je wegwijs te maken in deze vrij nieuwe materie.

Het specialistenteam van Roundal staat dan ook tot jouw beschikking voor alle technische vragen en uitdagingen op het vlak van aluminium dagkantbekledingen.

Onze specialisten staan jou eveneens graag bij voor het uitwerken van de ideale dagkantoplossing voor jouw specifieke toepassingen.

Banner tekst
Roundal,
Dag/kant en klaar
Header image

"Wil jij meewerken aan ons succesverhaal? Bekijk dan snel onze vacatures!"

Ontdek onze vacatures