Sandwichpanelen | Ursus brandportal

Sandwichpanelen

Sandwichpanelen zijn verkrijgbaar in alle mogelijke combinaties, rekening houdend met de geldende isolatienormen en -vereisten. Bij Ursus kan je netto afmetingen bestellen - zonder te vertrekken van standaardmaten – en dit reeds voor bestellingen vanaf 0,5 m². Aangepaste RAL-poedercodes zorgen voor een 100% kleurenmatch met aansluitende raamprofielen en andere gevelelementen (poorten, rolluiken enz.).

Mogelijkheden:

  1. Sandwichpanelen
  2. Toastpanelen
BESTEL VIA ONZE WEBSHOP
  • Verder maken wij op aanvraag ook speciale combinaties met afwijkende kernmaterialen zoals hout en isolatie (PUR, geluidsisolatie) en op verschillende diktes. Contacteer ons voor de mogelijkheden: offertes@ursus.be.

Maatwerk

Ursus levert als enige op de markt netto afmetingen voor sandwichpanelen zonder de terugkoppeling naar standaardmaten. De ervaring leerde ons dat de gemiddelde afvalcoëfficient op standaardmaten zo’n 36% bedraagt. Dit was dan ook de reden om te starten met deze unieke aanpak: sandwichpanelen op maat. Bestel jouw sandwichpanelen op maat via onze webshop!

Standaardmaten

Wil je toch standaardmaten aankopen om nadien zelf te verzagen? Geen enkel probleem! Ook deze kan je bestellen via ons online platform.

GA NAAR DE SHOP

Banner tekst
Ursus,
Sandwichpanelen
Header image

"Wil jij meewerken aan ons succesverhaal? Bekijk dan snel onze vacatures!"

Ontdek onze vacatures