Torix | Ursus brandportal

De inkomdeur is altijd deel van een geheel. Gevel, glaspartijen en andere. Maar bij uitstek het gedeelte dat kan zorgen voor een unieke uitstraling van je woning. Torix ontwerpt en produceert alle accenten die van je inkomdeur een visitekaartje maken. Met haar vormgeving en afwerking vertelt ze de buitenwereld veel over jou en je gevoel voor stijl. Maatwerk met de grote M. Jouw inkomdeur is en blijft een unieke creatie. Van strak en minimalistisch tot een tijdloos design.

Torix-deurtrekkers:

De hedendaagse inkomdeur leeft bij het principe: "less is more". Soms kan een unieke deurtrekker al de magie laten voltrekken. Ontdek het volledige gamma op onze Torix-website of via ons e-business platform.

Torix-deurpanelen:

Bij ons zal je niet het grootste gamma aan aluminium deurpanelen vinden, maar wel steeds de smaakmakers van het moment.

Nieuw in 2022 – AMCovering-systeem

De trend van hogere inkomdeuren en donkere kleuren zorgt voor frustraties en ongemakken. Zo kunnen deuren in een donkere kleur bij hogere temperaturen kromtrekken, wat direct gevolgen heeft voor het dagelijks gebruik. Ursus vond hiervoor een passende oplossing onder de vorm van het AMCovering-systeem (een Belgische innovatie), dat optioneel wordt aangeboden bij elk vleugeloverdekkend deurpaneel.

Banner tekst
Torix,
De stijlvolle binnenkomer
Header image

"Wil jij meewerken aan ons succesverhaal? Bekijk dan snel onze vacatures!"

Ontdek onze vacatures