Van 31 augustus tot 2 september 2022 is er opnieuw Polyclose, de hoogmis van ramen, deuren en gevels. Met tal van baanbrekende innovaties in aluminium, behoort URSUS tot de gevestigde waarden op deze vakbeurs. En dit jaar valt er zeker interessant nieuws te rapen op onze stand.

Je kan URSUS vinden in hal 1 – standnummer 1438.


De nieuwe Ursus webshop, geniaal in zijn eenvoud!

Op Polyclose lanceert Ursus een volledig nieuw online-bestelplatform. Deze one-of-a-kind webshop is SLIM, EENVOUDIG, TRANSPARANT en vooral SNEL!

Je logt in, selecteert de toepassingen of producten, specifieert de afmetingen en eventuele opties, klaar! Je beschikt meteen over een offerteberekening (volgens jouw persoonlijke voorwaarden) die je eenvoudig kan omzetten in een bestelling. Eenmaal besteld kan je de status van jouw bestelling volgen.

SLIM

Onze webshop houdt automatisch rekening met jouw persoonlijke bestelvoorwaarden. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf de gewenste leverdata op te geven in functie van jouw eigen planning. Tot slot behoud je de volledige controle, zodat elk order correct wordt ingegeven en verwerkt.

Smart factory: het webshopplatform communiceert met alle machines in onze productie, waardoor wij nu kortere en accurate leveringstermijnen kunnen aanbieden en aanhouden.

EENVOUDIG

Een intuïtief en eenvoudig te gebruiken user interface.

Je logt in, geeft het project op, selecteert de toepassingen en producten, specificeert de afmetingen en eventuele opties. Klaar! De applicatie levert onmiddellijk een offerte af.

De Ursus-webshop kan ook naadloos geïntegreerd worden met je eigen ERP-software. Zo kan je rechtstreeks bestellingen plaatsen en opvolgen vanuit jouw vertrouwd ERP-systeem.

TRANSPARANT

  • Via een handig real-time overzicht kan je zien in hoeverre je bestelling al gevorderd is en wanneer ze klaar is voor levering. Beter nog: dankzij een wekelijkse update met het overzicht van al je bestellingen kan je je eigen planning afstemmen op de aangegeven leverdatum. Bovendien kan je ook steeds al jouw bestellingen uit het verleden terugvinden. Handig, want op die manier kan je een voorgaand order in no time opnieuw bestellen, al dan niet met aanpassingen.

Een nieuwe structuur in een nieuwe website & webshop

Voortaan is ons aanbod overzichtelijk onderverdeeld in enkele diensten: alu plaat- en plooiwerk, Special Productions, Muurkappen, Sandwichpanelen, Gevelbekleding, Plaatdorpelsystemen en Subcontracting. De producten bieden we aan onder eigen merknamen (TORIX en ROUNDAL) en enkele merken waarvan we exclusieve dealer zijn (WINDOX en RBB).


Deze logisch opgebouwde structuur zal je vanaf nu altijd en overal terugvinden: in onze totaal vernieuwde website www.ursus.be, in al onze communicatie en in onze webshop die naadloos werd geïntegreerd in de nieuwe website. Bij de creatie werd er trouwens sterk ingezet op gebruikscomfort en intuïtieve navigatie.

Nieuwe klant? Welkom!

Je bent al Ursus-klant? Fantastisch!

Als nieuwe klant verwelkomen we jou binnenkort graag op ons online bestelplatform. Ook als bestaande klant zien wij jou terug in onze gloednieuwe webshop.

Door Slim, Eenvoudig en Transparant te werken worden jouw offertes en bestellingen weldra in een mum van tijd afgehandeld. Nog eventjes geduld …

Praktisch

Polyclose, woensdag 31/8 tot en met vrijdag 2/9/2022.

Openingsuren
woensdag 31/8
donderdag 1/9 
vrijdag 2/9


9.30u – 18.30u
9.30u – 20.00u
9.30u – 18.30u

Locatie: Flanders Expo, Maaltekouter 1, 9051 Gent

Heb je nog vragen? Contacteer ons

Banner tekst
Polyclose,
31 augustus tot 2 september 2022
Header image

"Wil jij meewerken aan ons succesverhaal? Bekijk dan snel onze vacatures!"

Ontdek onze vacatures