Webshop | Ursus brandportal

Ursus wil een echte partner zijn voor alle bouwprofessionals, van architect tot installateur.
Wij willen trendsettend en toonaangevend zijn. Onze markt, onze innovaties, onze flexibiliteit en onze productkwaliteit liggen ons bijzonder nauw aan het hart. Net als jouw tevredenheid.

  • Daarom lanceerden wij een one-of-a-kind online bestelplatform.
    Ga naar de Ursus-webshop, registreer of activeer jouw account en ervaar hoe jij snel en eenvoudig offertes kan opmaken en bestellingen kan plaatsen.
webshop

Geniaal in zijn eenvoud

Onze webshop is volledig opgebouwd volgens het unieke SET-principe: slim, eenvoudig en transparant.

Slim                

Onze webshop houdt automatisch rekening met jouw persoonlijke bestelvoorwaarden. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf de gewenste leverdata op te geven in functie van jouw eigen planning. Tot slot behoud je de volledige controle, zodat elk order correct wordt ingegeven en verwerkt.

Smart factory: het webshopplatform communiceert met alle machines in onze productie, waardoor wij nu kortere en accurate leveringstermijnen kunnen aanbieden en aanhouden.

Eenvoudig     

Een intuïtief en eenvoudig te gebruiken user interface. Je logt in, geeft het project op, selecteert de toepassingen en producten, specificeert de afmetingen en eventuele opties. Klaar! De applicatie levert onmiddellijk een offerte af.

De Ursus-webshop kan via API ook naadloos worden geïntegreerd met je eigen ERP-software. Zo kan je rechtstreeks bestellingen plaatsen en opvolgen vanuit jouw vertrouwd ERP-systeem.

Transparant   

Via een handig real-time overzicht kan je zien in hoeverre je bestelling al gevorderd is en wanneer ze klaar is voor levering. Beter nog: dankzij een wekelijkse update met het overzicht van al je bestellingen kan je je eigen planning afstemmen op de aangegeven leverdatum. Bovendien kan je ook steeds al jouw bestellingen uit het verleden terugvinden. Handig, want op die manier kan je een voorgaand order in no time opnieuw bestellen, al dan niet met aanpassingen.

Je merkt het: dankzij ons online platform win jij heel wat tijd. Je kan in een mum van tijd bestellingen plaatsen, allerhande informatie terugvinden en al je bestellingen opvolgen.

Ready, SET, go!

Nieuwe klant? Welkom!

Je bent al Ursus-klant? Fantastisch!

Als nieuwe klant verwelkomen we jou graag op ons online bestelplatform. Ook als bestaande klant zien wij jou terug in onze webshop.

Door Slim, Eenvoudig en Transparant te werken worden jouw offertes en bestellingen in een mum van tijd afgehandeld. Registreer je vandaag nog op shop.ursus.be.

Meer info?

Ontvang je graag bijkomende informatie over ons online platform of wil je een demo aanvragen? Laat het ons weten!

CONTACTEER ONS

Banner tekst
Ursus-webshop,
Slimmer, sneller, beter
Header image

"Wil jij meewerken aan ons succesverhaal? Bekijk dan snel onze vacatures!"

Ontdek onze vacatures