Subcontracting | Ursus brandportal

Subcontracting

Ursus biedt diverse diensten aan in onderaanneming. Zo kunnen wij voor jou materialen stockeren om op afroep te bewerken. Het spreekt vanzelf dat wij ook aluminium materiaal van derden verwerken of poederlakken. Ook logistieke uitdagingen gaan wij met plezier aan.

Interesse? Laat ons weten wat jouw noden zijn, en we bekijken samen de mogelijkheden. Zo kan een samenwerking uitvloeien in een langdurig partnership.


Stockage

Met het oog op verdere bewerkingen kan interne stockage een ideale keuze zijn. Hierdoor is de doorlooptijd vaak korter en de time to market sneller.

Wij beschikken over een pak mogelijkheden – en denken graag met je mee.

Poederlakken

Ursus beschikt over de meest performante lakkerij voor het lakken van aluminium. Met onze lakstraat komen wij 100% tegemoet aan de wensen van onze klanten. Kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn voor ons een evidentie.

Daarnaast volgen wij onze klanten 100% in hun poedercodes. Hierdoor kunnen wij verzekeren dat de klant zonder discussie over kleur kan werken. Met een poedercodecatalogus van meer dan 400 unieke codes dekken we ruimschoots 80% van alle eisen vanuit de markt. Via het online platform kan je alle poedercodes raadplegen.

Heb je toch nood aan een wat wij een "exotische” kleur noemen? Stuur dan je aanvraag via mail naar offertes@ursus.be.

Onze lakkerij beschikt over een automatische en een manuele spuitcabine.

Onze lakkerij werkt volgens de eisen van het Qualicoat-label. Ook al onze toeleveranciers zijn enkel “Qualicoat approved”. Hierdoor bieden wij naast onze 10-jarige garantie op onze gelakte onderdelen ook de garantie op een snelle en accurate aanpak en oplossing in het geval van klachten of garantiekwesties.

Bewerkingen

Wij verzorgen de volgende aluminiumbewerkingen:

Ponsen
Maximale plaatafmetingen:
1.700 x 4.000mm
Maximale plaatdikte: 4mm

Laser
Maximale plaatafmetingen:
2.000 x 4.000mm
Maximale plaatdikte: 30mm

CNC center
Maximale lengte: 6.000mm

Knippen en plooien
Maximale lengte: 4.000mm
Maximale plaatdikte: 6mm

Poederlakken
Maximale lengte: 6.000mm
Maximale hoogte: 1.800mm
Maximale breedte: 400mm

Aluminium laswerk
TIG & MIG lassen

Buigwerk
Rollen van plaatdorpels: maximumdiepte: 350mm

Frezen
Maximale plaatafmetingen: 2.000mm x 4.000mm
Plaatdikte onbeperkt

Assemblage

Ursus is als kmo een van de weinige invoegbedrijven in Vlaanderen. Hierdoor kunnen wij ook perfect manuele assemblage aanbieden tegen competitieve prijzen.

Logistiek

Transport is vaak de laatste stap om jouw product in perfecte staat tot bij jouw klanten te krijgen. Ook is dit vaak de laatste stap die tussen jou en een nieuw order van je klant staat. Dus ook hier is het belangrijk een optimale service te garanderen.

Ursus verzorgt wekelijks ritten in Vlaanderen, waar kleine volumes kunnen worden meegenomen en geleverd. Spreken we over een groot volume, dan doen wij een beroep op onze vaste competente partners, die steeds een stap verder gaan dan puur transport. Zo zijn er geen kopzorgen qua logistiek!

Banner tekst
Ursus,
Subcontracting
Header image

"Wil jij meewerken aan ons succesverhaal? Bekijk dan snel onze vacatures!"

Ontdek onze vacatures