Subcontracting

Ursus biedt diverse diensten aan in onderaanneming. We kunnen voor jou materialen stockeren, om deze op afroep te bewerken. Het spreekt vanzelf dat wij ook alluminium materiaal van derden verwerken of poederlakken. Ook logistieke uitdagingen gaan wij met plezier aan.

Interesse? Laat ons weten wat jouw noden zijn, en we bekijken samen de mogelijkheden. Zo kan een samenwerking uitvloeien in een langdurig partnership.


Stockage

Met het oog op verdere bewerkingen kan interne stockage een ideale keuze zijn. Hierdoor is de doorlooptijd vaak korter en de time to market sneller.

Wij beschikken over een pak mogelijkheden – en denken graag met je mee.

Poederlakken

URSUS beschikt over de meest performante lakkerij voor het lakken van aluminium. Met onze lakstraat komen wij 100% tegemoet aan de wensen van onze klanten. Kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn voor ons een evidentie.

Daarnaast volgen wij 100% onze klanten in hun poedercodes. Hierdoor is verzekerd, dat de klant zonder discussie over kleur kan werken. Met een poedercode catalogus van meer dan 400 unieke codes, dekken we ruimschoots 80% van alle eisen vanuit de markt.

Via het online platform kan u alle poedercodes consulteren.

Heeft u toch nood aan een wat wij een "exotisch” kleur noemen. Gelieve hiervoor steeds een aanvraag te lanceren via offertes@ursus.be.

Onze lakkerij beschikt over een automatische en een manuele spuitcabine.

Onze lakkerij werkt volgens de eisen van het Qualicoat label. Ook al onze toeleveranciers zijn enkel “Qualicoat approved”. Hierdoor bieden wij naast onze 10 jarige garantie op onze gelakte onderdelen, ook de garantie op een snelle en accurate aanpak en oplossing in het geval zich klachten of garantie kwesties zouden voordoen.

Bewerkingen

Wij verzorgen de volgende aluminiumbewerkingen:

Ponsen
Maximale plaatafmetingen:
1.700 x 4.000 mm
Maximale plaatdikte: 4 mm

Laser
Maximale plaatafmetingen:
2.000 x 4.000 mm
Maximale plaatdikte: 30 mm

CNC center
Maximale lengte: 6.000 mm

Knippen en plooien
Maximale lengte: 4.000 mm
Maximale plaatdikte: 6 mm

Poederlakken
Maximale lengte: 6.000 mm
Maximale hoogte: 1.800mm
Maximale breedte: 400mm

Aluminium laswerk
TIG & MIG lassen

Buigwerk
Rollen van plaatdorpels: maximumdiepte: 350 mm

Frezen
Maximale plaatafmetingen: 2.000mm x 4.000mm
Plaatdikte onbeperkt

Assemblage

Ursus is als KMO één van de weinige invoegbedrijven in Vlaanderen. Hierdoor kunnen wij ook perfect manuele assemblage aanbieden tegen competitieve prijzen.

Logistiek

Transport is vaak de laatste stap die moet genomen worden om u product in perfecte staat tot bij uw klanten te bezorgen. Ook is deze stap vaak de laatste – die tussen jou en een nieuw order van uw klant staat. Dus ook hier is het belangrijk een optimale service te garanderen.

Ursus verzorgt wekelijks ritten in Vlaanderen, waar kleine volumes meegenomen en geleverd kunnen worden. En spreken we over een groot volume, dan doen wij beroep om onze vaste competente partners, die steeds een stap verder gaan dan puur transport. Kwestie dat er geen kopzorgen zijn qua logistiek!

Banner tekst
Ursus,
Subcontracting
Header image

"Wil jij meewerken aan ons succesverhaal? Bekijk dan snel onze vacatures!"

Ontdek onze vacatures